Jump to content

Welcome to ExtremeHW

Welcome to ExtremeHW, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be a part of ExtremeHW by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
  • Take advantage of site exclusive features.

Leaderboard

Popular Content

Showing most thanked content on 04/30/2021 in all areas

  1. So I did some more work today now that I received the second PSU from Silverstone. A nice 1500Watt 80+ Titanium. Installed the last of the fans with their grilles to avoid cables slipping into them. Dust filters fitted to the intakes and the GPU power cable converters hooked up to the PSU. Had to relocate the fan controller due to a clearance mistake I made, but no biggie. All that. Is left to do is replace SATA cable with a longer one, pop in an additional PCI-E power cable and pop in the riser cables and we are go for full testing. On phone s
    3 thanks
  2. Ok guys, reset happens in about 7 hours. I'll save the results and revise the multipliers at 00:55 UTC, so the first update for May should () be in around 01:15. We'll see.
    2 thanks
  3. With current drivers, none of the AMD options seem to work correctly (on my system at least) with WZ - Sharpening adds latency, Anti-Lag causes stutters, Chill doesn't work right for whatever reason and so on. I'd recommend if you have any of those on, to keep 'em off. The adv_options file (which gets generic recommendations) I tested with nearly every combination of setting possible. Lowest frametimes without stutter only work well when restricting things even tighter (on my system). The more renderer worker count you use, the more you offset (I guess this should be obvious to
    2 thanks
  4. 1 thank
  5. Yea, Same thing happened to me, the waterbridges are weak and tend to leak easy, I was worried about that for you. Glad you got the solution coming.
    1 thank
  6. Little update, I had this all working last night, but I was just about out of mx-4. I thought it would be enough, but it was not. Temps were fairly high. I had it up and running though, and no leaks. Re-did the TIM this morning using kryonaut. Hooked it all back up. Blocks leaked. Got fed up with trying to tie it into my loop, so I ordered everything I need to make an independent loop. The 3080 distribution block has wider inlet/outlet holes. It was also a very short tube run. It was pulling up on the distribution block/fittings. Also outward since 3080's was wider. Better to do an independent
    1 thank
  7. This is me checking the folding stats every 4 hours during the FaT's after seeing @Bastiaan_NLs numbers.
    1 thank
  8. Source 2nd Source It's only been 6 years MSFT. 6 WHOLE YEARS. To get it now, you have to be a part of the Insiders Program.
    1 thank
This leaderboard is set to London/GMT+01:00
×
×
  • Create New...

Important Information

This Website may place and access certain Cookies on your computer. ExtremeHW uses Cookies to improve your experience of using the Website and to improve our range of products and services. ExtremeHW has carefully chosen these Cookies and has taken steps to ensure that your privacy is protected and respected at all times. All Cookies used by this Website are used in accordance with current UK and EU Cookie Law. For more information please see our Privacy Policy