Jump to content

Welcome to ExtremeHW

Welcome to ExtremeHW, you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple FREE process that requires minimal information for you to signup. Be a part of ExtremeHW creating an account. 

 

Registered users can: 

  • Start new topics and reply to others.
  • Show off your PC using our Rig Creator feature.
  • Subscribe to topics and forums to get updates.
  • Get your own profile page to customize.
  • Send personal messages to other members.
  • Take advantage of site exclusive features.
  • Upgrade to Premium to unlock additional sites features.
IGNORED

Latest reviews open in new tab logged out


Go to solution Solved by ENTERPRISE,

Recommended Posts

When opening several of the latest reviews articles they are opening in new tabs and showing as not logged in and unable to comment.When you click on the "login" button at the top it returns you to the home page.There appears to be no simple way to login from the reviews.ABP is off, and I even tried logging out and back in on the home page and retrying the reviews. Here's some screenshots of my results from home,to clicking review,to review,to after clicking login.

Screenshot_610.jpg

Screenshot_611.jpg

Screenshot_612.jpg

Screenshot_613.jpg

Link to comment

This is normal behaviour. 

 

You can comment on the articles, but you will find the comment box at the bottom of the article 🙂  When clicking on the "Log In/Sign Up" button, if you were not signed up/logged in, it will take you to the forums registration/log in page. However as you are logged into the forum site, it will take you to the homepage.

£3000

Owned

 Share

CPU: AMD 5950X (4.7Ghz CCD0 / 4.5Ghz CCD1)
MOTHERBOARD: ASRock X570 Aqua
RAM: TeamGroup T-FORCE XTREEM 4000Mhz 64GB (3800Mhz CL16)
GPU: EVGA 3090 FTW Ultra Gaming
SSD/NVME: Sabrent Rocket 4 Pro (2x 2TB, RAID 0)
PSU: EVGA Supernova T2 1600Watt
SOUNDCARD: Sound blaster Creative AE-9
CASE: be quiet Dark Base Pro 900 Rev 2
Full Rig Info

£200

Owned

 Share

CPU: AMD RX-427BB
RAM: 16GB Corsair 1600MHZ DDR3L
SSD/NVME: WD Blue 250GB M.2 SATA SSD
NETWORK: Intel I350 -T4
CASE: HP Thin Client T730
Full Rig Info

£3000

Owned

 Share

CPU: 2 x Xeon|E5-2696-V4 (44C/88T)
RAM: 128GB|16 x 8GB - DDR4 2400MHz (2Rx8)
MOTHERBOARD: HP Z840|Intel C612 Chipset
GPU: Nvidia Quadro P2200
HDD: 4x 16TB Toshiba MG08ACA16TE Enterprise
SSD/NVME: Intel 512GB 670p NVMe
SSD/NVME 2: Samsung 1TB 980 NVMe
SSD/NVME 3: 2x Seagate FireCuda 1TB SSD's
Full Rig Info
Link to comment
12 hours ago, ENTERPRISE said:

This is normal behaviour. 

 

You can comment on the articles, but you will find the comment box at the bottom of the article 🙂  When clicking on the "Log In/Sign Up" button, if you were not signed up/logged in, it will take you to the forums registration/log in page. However as you are logged into the forum site, it will take you to the homepage.

Sooo,to comment ,you have to put your name and email even if your already logged in? Because I'm logged in when I click on the review,but it opens with me logged out and when I click log me in it takes me back to home page .It's a circle.

Link to comment
14 hours ago, schuck6566 said:

Sooo,to comment ,you have to put your name and email even if your already logged in? Because I'm logged in when I click on the review,but it opens with me logged out and when I click log me in it takes me back to home page .It's a circle.

The review site and forums are different platforms. So when you are on the review site, you are not logged in, as we do not have user logins on that site. 

 

That is why, to comment, you need to pop an email in. Standard for WordPress site comments. 

 

Right now there is not a bridged login for the sites, this requires custom dev work which right now has little justification to be planned as it is a really low priority. I understand that the Login/Sign Up button might be a little misleading. At the moment it is just serving as a link to the forums to encourage sign ups to the community of those who have only stumbled on the review site.

 

There are Changes would look to undertake at a later date once I feel there is an appropriate demand for it, through user request or by traffic.

 

Just right now there are bigger fish to fry as it were lol. I appreciate the feedback though and rest assured it is noted 🙂

 

Thanks,

E

 

 

 

£3000

Owned

 Share

CPU: AMD 5950X (4.7Ghz CCD0 / 4.5Ghz CCD1)
MOTHERBOARD: ASRock X570 Aqua
RAM: TeamGroup T-FORCE XTREEM 4000Mhz 64GB (3800Mhz CL16)
GPU: EVGA 3090 FTW Ultra Gaming
SSD/NVME: Sabrent Rocket 4 Pro (2x 2TB, RAID 0)
PSU: EVGA Supernova T2 1600Watt
SOUNDCARD: Sound blaster Creative AE-9
CASE: be quiet Dark Base Pro 900 Rev 2
Full Rig Info

£200

Owned

 Share

CPU: AMD RX-427BB
RAM: 16GB Corsair 1600MHZ DDR3L
SSD/NVME: WD Blue 250GB M.2 SATA SSD
NETWORK: Intel I350 -T4
CASE: HP Thin Client T730
Full Rig Info

£3000

Owned

 Share

CPU: 2 x Xeon|E5-2696-V4 (44C/88T)
RAM: 128GB|16 x 8GB - DDR4 2400MHz (2Rx8)
MOTHERBOARD: HP Z840|Intel C612 Chipset
GPU: Nvidia Quadro P2200
HDD: 4x 16TB Toshiba MG08ACA16TE Enterprise
SSD/NVME: Intel 512GB 670p NVMe
SSD/NVME 2: Samsung 1TB 980 NVMe
SSD/NVME 3: 2x Seagate FireCuda 1TB SSD's
Full Rig Info
Link to comment
  • Solution
2 hours ago, schuck6566 said:

Ok, was just confused. 🙂 Makes sense now that I know it's 2 different sites. Thanks for taking the time to clarify 4 me. 😀 (My whacked azz was trying to figure if I had some setting wrong in a browser or windows that was blocking something.lol)

 

No problems bud, like I say, I get why it could be confusing!

£3000

Owned

 Share

CPU: AMD 5950X (4.7Ghz CCD0 / 4.5Ghz CCD1)
MOTHERBOARD: ASRock X570 Aqua
RAM: TeamGroup T-FORCE XTREEM 4000Mhz 64GB (3800Mhz CL16)
GPU: EVGA 3090 FTW Ultra Gaming
SSD/NVME: Sabrent Rocket 4 Pro (2x 2TB, RAID 0)
PSU: EVGA Supernova T2 1600Watt
SOUNDCARD: Sound blaster Creative AE-9
CASE: be quiet Dark Base Pro 900 Rev 2
Full Rig Info

£200

Owned

 Share

CPU: AMD RX-427BB
RAM: 16GB Corsair 1600MHZ DDR3L
SSD/NVME: WD Blue 250GB M.2 SATA SSD
NETWORK: Intel I350 -T4
CASE: HP Thin Client T730
Full Rig Info

£3000

Owned

 Share

CPU: 2 x Xeon|E5-2696-V4 (44C/88T)
RAM: 128GB|16 x 8GB - DDR4 2400MHz (2Rx8)
MOTHERBOARD: HP Z840|Intel C612 Chipset
GPU: Nvidia Quadro P2200
HDD: 4x 16TB Toshiba MG08ACA16TE Enterprise
SSD/NVME: Intel 512GB 670p NVMe
SSD/NVME 2: Samsung 1TB 980 NVMe
SSD/NVME 3: 2x Seagate FireCuda 1TB SSD's
Full Rig Info
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

This Website may place and access certain Cookies on your computer. ExtremeHW uses Cookies to improve your experience of using the Website and to improve our range of products and services. ExtremeHW has carefully chosen these Cookies and has taken steps to ensure that your privacy is protected and respected at all times. All Cookies used by this Website are used in accordance with current UK and EU Cookie Law. For more information please see our Privacy Policy